Nu har vi kommit fram till conferencefinaler, och här ska Vegas göra upp mot Dallas.

Vegas vann sin game 7 i kvartsfinalen mot Vancouver med 3-0, och man tog sig vidare.
I matchen så var man som så många gånger förr i matcherna det klart bättre laget, och man vann skotten med klara 36-14.

Att man bara släpper till 14 skott i en sådan viktig match betyder att man spelar riktigt bra defensivt samtidigt som Lehner klev fram och höll nollan.
Offensivt så har man fortsatt skapa chanser och anledningen till att man inte fortsatt att ösa in mål heter Demko, och han gjorde magiska insatser för Vancouver i kassen.

Nu är det Dallas man ska möta och lagen har spelat en gång efter uppehållet och då vann Vegas med 5-3 efter att man vänt matchen i sista perioden.
Skadeläget är bra och bara Reaves saknas. Cousins är tveksam inför matchen.

Dallas har tagit sig vidare genom att slå ut Calgary och Colorado på vägen.
I matchserien mot Colorado gick det till game 7, och det blev en riktigt underhållande match.
Stor matchhjälte blev finske Kiviranta då han stod för ett hattrick, och det var också han som avgjorde i förlängningen och tog laget vidare.

Nu möter man återigen ett tufft motstånd och ser man till matchserien mot Colorado så hade de ett tufft skadeläge då de fick använda sin tredjemålvakt samt att spelare som Landeskog, Donskoi och Johnson saknades i sista matchen.

Här möter man istället Vegas som har klart bättre skadeläge, och förutsättningarna kommer vara klart tuffare här än i matchserien mot Colorado.
Saknas gör Johns. Tveksamma inför matchen är Bishop, Cogliano och Fedun.

Vegas har sett riktigt bra ut och nu slipper man väggen Demko. Skadeläget är också bra och då tror jag Dallas väger för lätt, och jag väljer att ta ställning för Vegas i matchen.

Lehner (Unconfirmed) - Khudobin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip