Dags för Vegas att ta sig an Dallas igen, och här har jag en idé i matchen.

Vegas förlorade det första mötet mot Dallas med 0-1.
Man öppnade svagt och man var det sämre laget i de två första perioderna, där man också låg under med 0-1.
I sista perioden jagade man kvittering och man höjde sig rejält spelmässigt, men man lyckades inte få hål på Khudobin.

Defensivt såg man själva också bra ut, speciellt Fleury som räddade 24/25 skott, och man har ett riktigt bra målvaktspar i truppen.

Truppen håller skyhög kvalitet och nu när man förlorat den första matchen så vill man studsa tillbaka direkt, och jag tror att vi får se en bra insats här.

Dallas har tagit sig vidare genom att slå ut både Calgary och Colorado på vägen hit. Nu har man också ett 0-1 övertag i matchserien mot Vegas, det efter att man gjort en riktigt bra insats i segermatchen senast.

Khudobin stod för en bra insats mellan stolparna, och han var högst bidragande till segern då han inte släppte någon puck förbi sig.
Nu tror jag dock man kommer möta ett Vegas som kommer vara med i matchen direkt från start, och då tror jag att det blir svårt att vinna en andra raka match.

I laget saknas Johns samtidigt som Bishop och Fedun är tveksamma inför matchen.

Jag tror Vegas visar att man är ett av de bästa lagen i ligan, och då bör man ha en bra chans att kvittera matchserien, och jag väljer att ta ställning för laget i matchen.

Fleury (Unconfirmed) - Bishop (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT