Nytt möte mellan Vegas och Minnesota, och här har jag en idé.

Vegas vann det senaste mötet lagen mellan med 5-4 efter förlängning, och det var Pacioretty som blev stor matchhjälte.
Man hade ett underläge med 2-4 efter två perioder vilket gjorde att man gick in den sista perioden med ett tufft läge.
Man var dock riktigt bra i den sista perioden, och upphämtningen var stark.

Man leder divisionen då man spelat in 27 poäng hittills, och det på 18 matcher, så inledningen har varit stark.
Truppen håller en väldigt hög nivå med spelare som Pacioretty, Karlsson, Marchessault och Stone för att nämna några, men som lag är man helt kompletta.

Nu är det återigen en hemmamatch och där har man imponerat med att vinna nio av tolv matcher, och jag tror man visar sig starkast här.
Saknas gör Lehner och McNabb.

Minnesota såg ut att knipa segern senast, men man tappade i den tredje perioden. Man fick dock med sig en poäng borta mot Vegas, och det ska man absolut vara nöjda med då det är en riktigt tuff match.

Säsongen hittills har varit en positiv överraskning i mina ögon då man ligger trea i divisionen, men då har man spelat tre matcher färre än tvåan St Louis.
Truppen har en del intressanta spelare i Kaprizov, Zucarello, Foligno och Fiala, så laget håller en bra nivå. Man är dock nivån under de absolut bästa lagen då bredden inte är lika bra, och här tror jag att man får svårt att återigen ta poäng.
Saknas gör Hartman och Johansson.

Vegas vände och vann den senaste matchen mellan lagen, och man visade att man är starka. Här tror jag att man gasar på direkt från början och då bör man vara starkare än gästerna, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Fleury (Unconfirmed) - Talbot (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip