Vegas ska försöka följa upp segern senast med en ny då St Louis kommer på besök, något man ska ha goda chanser att göra.

Vegas ligger med i toppen av tabellen och man har gjort en riktigt bra säsong hittills.
Efter två raka nederlag har man nu tagit dubbla segrar där man senast slog Washington med 4-1, och precis som i vinsten mot Vancouver innan så gjorde man en riktigt bra match.

Nu väntar en ny match på hemmaplan och där trivs man ypperligt då man segrat i nio av tolv matcher, vilket är ett fint facit. Truppen är även den stark med namn som Marchessault, Karlsson och Stone för att nämna några, och här tror jag man tar sin tredje raka seger.
Theodore förväntas missa matchen samtidigt som Hill och Martinez är tveksamma.

Tuff uppgift väntar gästerna

St Louis ligger på en åttondeplats i conferencen och man har vunnit 12/23 matcher, och känslan är att man varken överpresterat eller underpresterat.
Nu senast föll man mot Arizona med 4-1 trots att man skapade en hel del lägen i matchen, men pucken ville inte in.

Precis som då är det en ny match på bortais som gäller och på resande fot har man inte varit lika lyckosamma då man bara tagit fem segrar efter 13 försök, så det ser jag som ett minus.
Det finns såklart bra namn i truppen som Buchnevich, Schenn och Thomas, men känslan är att man inte räcker till på bortaplan mot ett starkt Vegas.

Thompson (Unconfirmed) - Binnington (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip