Dags för Vegas och Vancouver att göra upp för femte gången i denna kvartsfinal, och här väljer jag att ta ställning.

Vegas är ett av lagen som har sett klart bäst ut sedan säsongen drog igång igen. Man fortsätter att vinna sina matcherna och nu har man vunnit 11/13 matcher, ett riktigt starkt facit.

I åttondelen mot Chicago så vann man med 4-1 i matcher och man såg riktigt bra ut då man öste in mål. Man gjorde 19 mål på fem matcher, och offensivt är man urstarka!

I kvartsfinalen så har man 3-1 i matcher, och här har man läge att avgöra matchserien.
senast vann man med 3-5 efter att man vänt ett 3-2 underläge i sista perioden.
I denna matchserie har man fortsatt att producera framåt då det blivit 15 mål på fyra matcher.

Man har en helt annan tyngd och bredd än vad Vancouver har, och då skadeläget är bra så tror jag man avgör matchserien här.
Saknas gör Nosek.

Vancouver har gjort en bra säsong då man tagit sig hela vägen till kvartsfinal då man slog ut St Louis med 4-2 i matcher i åttondelsfinalen.
Här har det dock sett klart tuffare ut då man haft svårt att mäta sig med Vegas.

I segermatchen så vann man med 2-5 efter att man gjort en bra defensiv match, där också Markström var magisk och räddade 38/40 skott.
Elias Petterson ser bra ut för laget och han leder lagets interna poängliga. Bredden är dock för svag, något som Vegas utnyttjar.
Saknas gör Ferland och Leivo.

Här har Vegas läge att avgöra matchserien och ta sig vidare till nästa runda, något jag tror man gör och jag väljer att ta ställning för laget i matchen.

Lehner (Unconfirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet 888sport & Casumo .

This is the stats tab
This is the post tip