Vita Hästen ska ta sig an tuffast möjliga motstånd då Björklöven kommer på besök, och jag har min idé klar i matchen.

Vita Hästen gjorde ingen jättebra försäsong då man bara vann två av åtta matcher. Motståndet var bitvis riktigt bra, men någon mer seger borde man nog löst.

Senast var det seriepremiär och då överraskade man rejält genom att slå topptippade Modo på bortaplan med 2-5, och det var en riktigt bra insats man stod för.
Laget har lånat in Sörensen från San José, och trots avsaknaden av matcher så gick han in och gjorde två poäng direkt, och han kommer bli nyttig offensivt för laget framöver.

Man har även lånat in Lagesson i defensiven samt värvat några intressanta namn i Lundberg och Nättinen.

Björklöven har sett stabila ut hittills och kikar man på försäsongen så vann man tre av sex matcher. Man mötte då Luleå, Skellefteå, Timrå, Modo samt Mora, och det är riktigt bra lag man spelat mot.

Man har spelat två matcher hittills i serien och det har slutat med två stabila segrar.
Man började med att slå topplaget Timrå med 1-4, och där såg man riktigt bra ut.
Senast blev det seger mot AIK med klara 5-2, och AIK.s mål kom i mitten av den tredje perioden, och då kändes matchen redan avgjord.

Truppen är riktigt stark och spelare som Grundström, Steen, Crandall, Hutchings och Palmqvist finns i laget. Listan kan dock göras längre, och man känns riktigt starka denna säsong.
Man blev av med Cannata inför denna säsongen, men som ersättare i kassen har man tagit in Poulin, så där har man också gjort ett riktigt bra jobb.

Trots bortaplan så är Björklöven helt rätt favoriter. Jag tror dock vi kommer få se en del mål i matchen då Vita Hästen har en del vassa spelare framåt, och jag väljer således att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u till oddset 1.61 hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip