Natten bjuder på NHL i form av ett möte mellan Washington och NJ Devils, och här tar jag ställning för hemmalaget.

Washington åkte på en 1-3 förlust senast mot NY Rangers där det länge stod 1-1, men med bara 2,5 minut kvar att spela gör Zibanejad 1-2 för gästerna där sedan Howden gör 1-3 i öppen kasse.
Spelmässigt så gjorde man fortfarande en bra match, och man förtjänade absolut poäng i matchen.

Formen är på topp då man innan förlusten hade sju raka segrar, vilket är ett riktigt starkt facit.
Nu är det hemmaplan och där har man vunnit fyra av sina fem senaste matcher och då har man bland annat slagit lag som NY Islanders och Pittsburgh, och det är lag som håller en klart högre nivå än motståndarna här.

Truppen är också den stark då man har spets i Oveckhin, Bäckström, Oshie och Kuznetsov, så det finns en hel del kvalitet i laget, och här tror jag att man studsar tillbaka direkt.
Lars Eller är tveksam inför matchen.

NJ Devils ligger näst sist i divisionen då man efter sig bara har hopplösa Buffalo, så säsongen hittills har varit okej men inte mer.
På slutet har man dock spelat upp sig och tagit fyra segrar på de fem senaste matcherna, och det är självklart starka papper.
Nu senast slog man Philadelphia borta med 3-4 där man hade 1-4 efter två perioder. Man gick dock ned sig i den sista perioden, men man lyckades håller undan.

Truppen håller en ganska svag nivå då man förutom spelare som Hischier, Subban, Hughes och Bratt inte har så mycket att komma med, något som även tabellplaceringen visar.
Man ser fortsatt ut att sakna Hischier här och det är ett tungt tapp, och här tror jag att man får det alldeles för tufft.
I övrigt saknas Bastian.

Washington håller en kanonform för dagen och efter förlusten senast så vill man studsa tillbaka på vinnarspåret, något jag tror att man gör, och jag väljer således att gå på hemmaseger i matchen.

Vanecek (Unconfirmed) - Blackwood (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT