I Capital One Arena ska Washington ta emot NJ Devils natten till måndag, och här har jag hittat ett spel i matchen.

Washington tog sin andra raka seger senast efter uppehållet då man slog Detroit borta med 1-3. Ovechkin stod för två mål i matchen och han är nu uppe 24 mål och 50 poäng denna säsongen.
Innan dess slog man Nashville med 5-3 i en match man var det klart bättre laget.

Nu vänder man hemåt efter att det var bortamatch senast och på hemmais har man vunnit sju av sina tio senaste matcher, så man trivs bra i sin egen borg.
Truppen har även spelare som Kuznetsov, Ovechkin, Bäckström och Oshie så det finns en hel del kvalitet i laget, något man också visat då bara Florida gjort fler mål i conferencen, och här tror jag att man tar en ny seger.

NJ Devils slog Edmonton senast där matchen slutade 6-5 efter förlängning, och Hughes blev matchhjälte då han avgjorde. Segern satt dock långt inne då man låg under i slutet av matchen, men med bara 32 sekunder kvar att spela så kvitterade man matchen.

Till skillnad mot senast så är det inte hemmaplan nu och det är en nackdel då man bara vunnit fyra av 14 matcher på resande fot, ett klart svagt facit.
Bratt, Hischier, Hughes och Hamilton är några av spelarna i laget som håller en hög nivå, men överlag så håller man inte samma nivå som Washington.

Washington har fördel av hemmais här och då gästerna haft svårt att vinna på resande fot så bör hemmalaget ha goda vinstchanser, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Samsonov (Unconfirmed) - Blackwood (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip