Washington Capitals - New York Rangers

Goalies: Coplay (probable) vs Lundqvist (probable)

Ett intressant möte mellan två lag som haft mycket historia mellan varandra när vi har en del tidiga kvällsmatcher på schemat. Washington Capitals gästas av NY Rangers.

Washington Capitals fortsätter ånga på och laget har varit väldigt stabilt hela säsongen. Man ligger på en andraplats i tuffa Metropolitan division och de regerande Stanley Cup mästarna ser verkligen ut att kunna göra ett gott försök till att försvara titeln. Man spelade dock igår och föll lite oväntat mot Buffalo Sabres med 5-2. Faktum är att man inte riktigt kom upp i nivå och Sabres var det bättre laget och vann välförtjänat. Sam Reinhard stod för matchens prestation med sitt hattrick och Brandan Holtby gjorde en rätt svag insats för överlag blekt Capitals.

New York Rangers har en tuff säsong och faktum med att man redan inför säsongen var inställda på en ombyggnadssäsong har gjort att man inte riktigt är med och slåss i matcherna. Laget är på en svag 7e plats i divisionen och Henrik Lundqvist säsong verkar redan förbereda sig inför en ny säsong. Detta blev ännu tydligare då man igår bytte bort sin trogna norrman Mats Zuccarello till Dallas Stars för två draftpicks. Samtidigt så vann Rangers derbyt mot New Jersey Devils men faktum är att Devils är helt under isen för tillfället gör att det var enligt planerna.

I kväll är alltså båd lagen B2B och det är dags för Caps att studsa tillbaka. Man vaknade sent mot Sabres igår och nu har man en bra chans att glömma den svaga insatsen. Faktum är att utan Mats Zuccarello så tappar Rangers en enorm spelfördelare och det är ett stort tapp för ett redan svagt lag. Caps brukar ha koll på Rangers och jag ser att det finns god chans att studsa tillbaka direkt här på hemmais. Jag kommer därför backa hemmalaget och spelar därför

Match: Washington Capitals - New York Rangers
Spel: 1
Odds: 1.84
Insats: 4/7u
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 18:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip