Natten till söndag bjuds vi på ett fint möte i NHL då Washington tar emot Philadelphia, och här tycker jag att hemmalaget målas upp som för klara favoriter.

Washington kommer med två raka förluster till denna matchen då det näst senast blev förlust med 3-2 mot Tampa Bay och nu senast 5-4 efter förlängning mot Florida.
Mot Florida låg man under med 4-1 men visade styrka och kunde hämta upp till 4-4, och det var starkt att få med sig poäng.
Man har endast en enda förlust på ordinarie tid efter tio matcher så man har öppnat säsongen på ett starkt sätt.
På slutet har det dock bara blivit två segrar i de fem senaste matcherna, och då har man slagit Ottawa och Arizona, två lag som håller en klart lägre nivå än motståndarna här.

Man har en glödhet Ovechkin i laget som gjort 10+8 efter tio matcher, och han har verkligen öppnat säsongen på bästa sätt. I övrigt så har man spelare som Carlson, Kuznetsov och Wilson för att nämna några.
Man har dock en del problem i laget då Oshie, Mantha och Bäckström saknas, tre av lagets bästa offensiva spelare, och här blir man alldeles för överskattade.

Philadelphia har vunnit fem av sina inledande nio matcher hittills, och totalt sett har man spelat ihop tolv poäng. Nu senast fick man dock se sig besegrade av Pittsburgh med 3-2 efter förlängning. Hittills har man tagit poäng i sju av sina matcher, vilket är ett bra facit, och det är bara mot Calgary och Florida man fått lämna isen utan poäng.

Man har ett väldigt intressant lag då spelare som Giroux, Couturier, Konecky och Atkinson finns i laget för att nämna några. Det finns dock väldigt bra kvalitet i flera spelare, något som gör att bredden är riktigt stark, och jag tror att man bör kunna stå upp bra mot ett skadedrabbat hemmalag.

Washington målas upp som klara favoriter i denna matchen och det tycker jag är fel då gästerna håller en riktigt bra nivå, och jag tror att Philadelphia får med sig poäng från matchen.

Samsonov (Unconfirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spela som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip