Washington och Pittsburgh ska göra upp i en match jag tror blir underhållande, och jag har en idé.

Washington kommer från en 4-3 seger hemma mot NJ Devils där man vände ett 0-2 underläge, och det var powerplay som blev avgörande.
Man gjorde tre mål i spelformen där TJ Oshie tryckte in två puckar, och han gjorde överlag en bra match då han stod för tre poäng.

Offensivt så är man väldigt starka med spelare som Oshie, Ovechkin, Bäckström och Kuznetsov för att nämna några, så framåt hotar man samtliga lag. Defensivt så har man dock inte sett särskilt bra ut då man släppt in 60 mål på 17 matcher, vilket betyder att man släppt in över 3,5 mål i snitt, och här lär det behövas en del mål för att vinna matchen.


Pittsburgh kommer till denna matchen med en 3-2 seger i bagaget mot NY Islanders. Spelmässigt så gjorde man dock inte sin bästa match då man tex förlorade skotten med klara 18-35.
Kollar man annars så har man spelat bra på slutet, och det har blivit fyra segrar på de fem senaste matcherna.

I truppen finns det en riktigt fin spets i Crosby, Malkin, Rust och Guentzel, och precis som hemmalaget så känns man vassa framåt.
Man släpper dock in alldeles för mycket mål då man släppt in 53 stycken hittills, och i divisionen är det bara just Washington som släppt in fler.
Saknas gör Dumolin, Rodrigues, Riikola och McCann.

Här får vi se en match mellan två starka lag offensivt och då inget av lagen heller sett särskilt stabila ut bakåt så tror jag på en målrik match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Vanecek (Unconfirmed) - Jarry (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u till oddset 1.62 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip