Washington Capitals - Winnipeg Jets

Goalies: Grubauer (confirmed) vs Hellebuyck (confirmed)

Toppmöte i natt när Winnipeg Jets fortsätter sin roadtrip och gästar topplaget Washington Capitals inne i Verizon Center.

Washington Capitals ligger 2a i Metropolitan division efter att man tappat förstaplaceringen igår eftersom Pittsburgh Penguins vann med 3-1 mot Dallas Stars. Caps som varit ett stabilt topplag i år är givetvis taggade på att ta tillbaka förstaplatsen redan i natt när Winnipeg Jets gästar. Washington kommer från en stark vinst borta mot San Jose Sharks där man nollade hemmalaget i 2-0 vinsten. Caps spelade en solid bortamatch där man låg rätt i positioner hela matchen och gav aldrig Sharks dedär farliga målchanserna. Detta gjorde matchen enkel för Grubauer som kunde hålla nollan för andra gången denna säsong.

Winnipeg Jets har nu varit ute på en väldigt lång roadtrip. Resan började riktigt bra där man radade upp vinster och hade 3 raka på de 3 första bortamatcherna. Senast blev de dock repass då man föll mot Philadelphia Flyers med 2-1 och jag tycker vi fick se att Jets är mänskliga på bortais. Flyers var laget som kontrollerade spelet och hade tryck större delen av matchen och Jets kom aldrig upp i den tunga offensiva spelstilen som man levererar på hemmais. Detta är något jag kommer fortsätta gå på i nattens match.

Washington Capitals är ett otroligt stabilt och välorganiserat lag. Man brukar inte ge bort många odd man rushes och laget är stabila 24-7-2 hemma i år. I natt kommer Philip Grubauer återigen starta för hemmalaget vilket jag gillar. Han var otroligt stabil mot Sharks och känns trygg. Han har bra statistik i år med ett record på 9-8-3 och GAA på låga 2.25 mål/match. Detta har gjort honom till en riktigt solid backup-målvakt. Jets som jag nämnde senast också är inte lika farliga on the road och det såg man mot Flyers. Senast lagen möttes vann Winnipeg med 4-3 efter övertid efter att man kommit tillbaka sent med 2 sena mål. Caps var där det bättre laget och jag tror man är väldigt taggade på revansch. Washington trivs vanligtvis också mot Jets och har vunnit 7/10 senaste inbördes mötena.

Jag tror på hemmalaget här och spelar därför

Match: Washington Capitals - Winnipeg Jets
Spel: 1 money line
Odds: 1.85
Insats: 3/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip