Winnipeg ska ta sig an McDavids Edmonton natten till onsdag, och här tror jag på en underhållande match med mycket mål.

Winnipeg kommer till denna matchen med två raka segrar där man slagit San José med 4-1 samt LA Kings med 3-2 efter förlängning, och i den matchen blev Scheifele matchjälte.
Man har öppnat säsongen på ett bra sätt då man ligger på en femteplats i conferencen, och man är före lag som Colorado och Vegas i tabellen.

Man har ett bra lag och kikar man offensivt så finns det spelare som Scheifele, Wheeler, Ehlers och Dubois samt en glödhet Connor som gjort 19 poäng hittills, och ska man vinna denna matchen lär det krävas en bra insats framåt då man bör få problem defensivt mot ett skickligt Edmonton.

Edmonton ångar på i ligan och man toppar just nu conferencen med 22 inspelade poäng på 14 matcher. Man har vunnit elva av dessa matcher, så starten på säsongen har varit riktigt bra.
Man kommer senast från en 4-5 seger mot St Louis där man återigen visade hur bra man är offensivt, något som kanske inte är konstigt då man har ruskig spets i laget.

Man är det laget i ligan som gjort flest mål framåt med sina 59 stycken, och slår man ut ett snitt så är det över fyra mål per match, och med spelare som McDavid, Draisaitl och Nugent-Hopkins så lär man återigen bjuda på underhållande hockey, och man lär skapa en hel del chanser i matchen.

Edmonton öser in mål i ligan och man lär knappast kliva av isen utan att hamna i målprotokollet. Hemmalaget har dock även den en bra offensiv och jag tror att det kommer krävas en del mål för att gå segrande ur denna matchen, vilket gör att jag går på överspelet i matchen.

Hellebuyck (Unconfirmed) - Koskinen (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip