VM Alpint Kombination herrar

Shiffrin hade segern klar med två portar kvar igår, väldigt surt utifrån att ta två resp tre guld. Oddset på två guld @ 2.25 var ett otroligt överodds och kan fortfarande gå men hade varit i princip klart om hon inte slarvat i näst sista porten. Surt.

I övrigt Brignone topp-3 men Gisin alldeles för svag.

Idag herrarna och på pappret jämnare.

Super-G kl.11:00
Slalom kl.14:30

Super-G och Slalom på schemat och även här är Slalomspecialister som Meillard, Pinturault, McGrath ä, Schwarz och Strolz lite för nära i Super-G för att Kilde & Crawford ska kunna hålla undan i Slalomen.

Tittar man på Slalomspecialisterna är Meillard & McGrath de som presterat bäst i slalom i år.

McGrath är aningen ojämn men är snabbast i slalom en bra dag, i Super-G har han knappt kört men körde i Beaver Creek där han slutade femma. Dock svårbedömd då han efter det bara kört teknikgrenar men uppenbarligen finns kapaciteten i fart så topp-3 känns som ett givet spel.

Meillard har varit riktigt jämn i år. Resultaten i Slalom är 3a, ut, 8a, 4a, 2a, 6a, 5a, ut. I Super-G har han 33a, 33a, 3a, 9a, ut, ut. I de senaste två har han dock visat höga farter innan han tyvärr kört ut. Har ändå varit på pallen både i Super-G och Slalom i år och är min klara favorit.

Pinturault och Schwarz är vanligtvis högt upp i en kombination men visar ingen toppform den här säsongen.

Den slalomåkare jag tror minst på är Strolz. Mest kört ur i år och bara kört slalom så formen i fart ytterst tveksam och han kommer inte vara nära pallen trots att han överraskade i OS.


Meillard vinna @ 3.00(4/5U)

McGrath vinna @ 6.00(2/5U)
McGrath topp-3 @ 2.10(4/5U)
McGrath före Schwarz @ 1.83(4/5U)

Dubbel
Meillard före Pinturault
Kilde före Strolz
@ 2.51(3/5U)


Trevlig dag!

This is the stats tab
This is the post tip