Placeringsmatcher och semifinaler ikväll.

Placeringsmatcher
Tyskland-Egypten
Motivationen avgör mest troligt en sån här match då den inte gäller mer än placering. Tysklands coach var snabbt ute efter försluten mot Frankrike och pratade om att laget gjort stora framsteg denna turnering och att en femteplats skulle vara en stor framgång. Tror också att Knorr är ganska sugen på att utmana Gidsel om skytteligan. Egypten tror jag inte hittar samma motivation här med Elderaa småskadad.

Tyskland -1.5 mål @ 2.06(4/5U)
Tyskland ö30.5 mål @ 2.07(3/5U)


Norge-Ungern
Ungern totalt förnedrade av Danmark och man hade inget i kvarten att göra. Frågan är om Norge kan repa sig efter det som hände i kvarten när man hade mer än en fot i semin med 10 sekunder kvar. Det lär roteras en del men Norges alternativ är bättre än Ungerns, tex lär Gulliksen och Blonz få chansen på kanterna och det är inga dåliga alternativ. Mest fokus på anfallsspel i den här typen av match och det bör bli en hel del mål.

Norge ö32.5 mål @ 1.86(4/5U)
Norge -3.5 mål o ht @ 2.15(3/5U)
Norge -6.5 mål @ 2.55(2/5U)


Semifinaler
Spanien-Danmark
Det enda lilla, lilla halmstrået som Spanien har är att Danmark behövt resa till Polen för denna semi men det ska inte påverka även om Danmark gnällt över det. Handlar bara om att flytta fokus lite i media för att slippa lite press. Som Danmark spelar just nu är man överlägsna alla lag, kontringsspelet och framförallt spelet i andrafas med Gidsel går inte att stoppa. Pytlick, Hansen & Gidsel vinner den här matchen åt Danmark.

Danmark -3.5 mål @ 1.90(5/5U)
Danmark ö31.5 mål @ 2.45(2/5U)
Gidsel ö6.5 mål @ 2.05(4/5U)


Frankrike-Sverige
Gotte är såklart ett stort tapp men Claar är en riktigt bra ersättare. Inget annat lag har en så bra mittnia som ”tvåa”. Claar spelar CL med Ålborg och gör det väldigt bra där mot världens bästa försvarsspelare. Och vi ska komma ihåg att Frankrike har ett gäng spelare skadade inför turneringen. Sverige måste få till försvar/målvakt och får man det har man goda chanser att utnyttja sitt kontringsspel. Lite med hjärtat men med hjälp av hemmapubliken håller jag Sverige som knappa favoriter. Eventuellt att Ekberg får fortsätta med straffarna och då löser han linan.

Sverige @ 2.43(3/5U)
Ekberg ö3.5 mål @ 1.75(4/5U)
Ekberg ö6.5 mål @ 4.75(1/5U)


Dubblar
Norge + Danmark båda -2.5 mål @ 2.17(4/5U)
Norge + Danmark båda -3.5 mål @ 2.89(2/5U)


Ses på Tele2!

This is the stats tab
This is the post tip