10 km - Intervallstart - Damer

Ebba Andersson topp 3 (Odds: 1.65)
Körde riktigt bra i masstarten trots en dålig startposition och var på pallen i 3 av 4 lopp i denna distans förra säsongen, ingen bana för de åkstarkaste och det gynnar henne inte men hon verkar vassare än tidigare och känner att detta är ett fint spel

Neprayeva före Jacobsen (Odds: 1.90)
Båda är ganska ojämna på denna distans kan vara på pallen eller sluta 14, det som talar för Neprayeva är att det känns som ryssarna prickar formen till tour de ski, Neprayeva var riktigt bra i sprinten och vann just detta lopp före Östberg med 0.3 sekunder förra säsongen, kan bli pallen men tror hon blir 4:a eller 5:a.

15 km - Intervallstart - Herrar

Sergey Ustiugov vinna (Odds: 2.85)
Har toppat formen inför tour de ski och kommer göra allt för att ta in på Kläbo, vann här förra året och tror han vinner igen då han ser urstark ut.

Niskanen före Holund (Odds: 2.10)
Bästa spelet! Niskanen har blivit bättre i fristil, förra säsongens resultat i denna distans: 21-13-6, i år har han vart 4:a
Holunds resultat förra året: 9-8-21-12-33, i det ända loppet i år har han vart 37:a, han verkar ju bara gå ner sig, tycker oddset på Niskanen är väldigt fint! Båda åkarna är bättre i klassisk stil, Holund var 21:a på denna bana förra året, Niskanen körde inte då.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip