Vinterstudion söndag

Riktigt fin utdelning igår med Magnusson i skidskyttet & Vlhova i slalomen.

Idag dessa tävlingar

Slalom damer från Levi
Första åket kl.10:00
Andra åket kl.13:00

Vlhova spelades igår @ 4.00 och hon var helt överlägsen. Vann båda åken och totalt med över sekunden, idag nedtryckt under dubbla pengen så man var ju mer än rätt på det igår. Sällan att en åkare går från @ 4 till under @ 1.65 på en tävling, i dagens odds finns det noll värde även om hon såklart ska vara favorit.

Krävs nog ett misstag från Vlhova men så säker är hon inte att hon bara leker hem en till seger. Och kommer det en miss så såg Duerr väldigt stabil ut igår, var riktigt snabb i andra halvan av backen och med tanke på att Shiffrin inte verkar vara i toppform så bör Duerr stå aningen lägre.

Ljutic testades igår och hon får chansen igen. 9a igår vilket är helt ok, slog flera av de seedade åkarna så kan mycket väl vara högre upp idag.

Spelen
Duerr vinna @ 7.00(1/5U)
Duerr topp-3 @ 2.10(3/5U)

Ljutic topp-3 @ 11.00(1/5U)


Störtlopp herrar kl.11:30
Klipper in gårdagens text då loppet aldrig kördes igår. Så jag går på samma spel och lägger till Odermatt på pallen.

Förra året skulle premiären också köras här för herrarna störtlopp men då ställdes det in. Nu har bara ett av tre träningsåk kunnat köras så inte jättemycket data att studera.

Tre åkare stack ut i kvalet och en av dessa var hemmaåkaren Hintermann. Förra säsongen hade han flera topp-10, två topp-6 och en pallplats. Jämn åkare, bra kval & hemmabacke borde ge goda chanser till pallplats.

De tre bästa förra säsongen i totalen var Kilde, Kriechmayr och Odermatt. Trots att KIlde var klart bäst förra säsongen tycker jag oddsen bör sitta jämnare. Odermatt bör höja sig lite på hemmaplan och ha högt fokus, kvalade också bäst av dessa tre även om det har mindre betydelse.

Spelen
Odermatt vinna @ 6.00(2/5U)
Odermatt topp-3 @ 2.00(3/5U)

Hintermann topp-3 @ 3.50(2/5U)


Skidskytte från Idre
Sprint damer kl.12:00
Sprint herrar kl.10:00

Hanna Öberg svag både i spåret & på vallen igår. Elvira klart snabbast i spåret & Anna Magnusson klart bäst i skyttet. Ingen annan i närheten igår och tror på samma utfall idag, Magnusson rekades fint @ 5 igår och jag tycker dagens odds är i överkant då hon sköt så otroligt bra igår med 20 av 20 träff.

På herrsidan sköt Sebbe bort sig igår, det kan han mycket väl göra igen och då gäller det bara att hitta vem av övriga som skjuter bäst. Oskar Brandt var bra med igår trots 4 bom och ska kunna hävda sig i en sprint.

Spelen endast hos Svenska Spel vad jag hittat i alla fall.

Spelen
Anna Magnusson vinna @ 3.90(2/5U)

Oskar Brandt vinna @ 4.45(2/5U)


Lycka till & trevlig söndag!

This is the stats tab
This is the post tip