Det är dags för en ny deltävling i U21 i speedway. Dagens spel blir Drabik att vinna finalheatet till 2,85 vilket klickas med 3u.

Drabik är klar favorit i både deltävlingen och totala titeln i U21. Drabik är såklart den överlägset bästa föraren just nu i juniorvärlden. Utmanare? Ja, Lambert och Gzugunov. Den sistnämnde vann första deltävlingen och båda körde under fredagen för Sparta Wroclaw. 13p av Drabik och 6p av Czugunov. I mina ögon skiljer det en del mellan dessa förare. Drabik har en bra lägsta nivå.

Om vi kikar tillbaka på den första deltävlingen så satt undertecknad på just Drabik. Undertecknad var mycket nöjd efter grundomgången då Drabik vunnit alla 5 heaten. Självförtroendet på topp inför semifinalen. En semifinal som vände den känslan. Blev helt plötsligt 3:a från ingenstans. Ja, jag vet att allt kan hända i speedway.

Detta misstag kan jag bara inte se i denna deltävling. Att han ska nå en final ser jag som en självklarhet med tanke på motståndet. Att vi då sitter på 2,85 gillar jag skarpt. Tycker han ska ligga bra mycket lägre. Givet spel med tanke på hans överlägsenhet.

Spelar även Drabik att vinna totala VM till 2,50. 3u är spelat där.

Totala VM-ställningen:
1. Czugunov 17p
2. Kubera 17p
3. Drabik 16p

16p. 1p upp. Plockar han direkt. Vi spelar!

This is the stats tab
This is the post tip