Tim Van Rijthoven har stått för årets största skräll när han vann ATP Den Bosch. Att vinna en 250-turnering är en sak – att göra det genom att slå Medvedev, Auger-Aliassime och Fritz. Det är någon helt annat.

Han spelade på en extremt hög nivå genom hela turneringen. Slog vansinnga backhands från dag ett och tycker egentligen att han spelade en helt perfekt grästennis. Han var väldigt lovande som junior, Van Rijthoven men det är först nu han har varit skadefri en längre period vilket uppenbarligen ger direkta resultat. Krossade planenligt Delbonis i första omgången och nu ställs han mot servemonstret Opelka.

Opelka servade till sig juniortiteln i Wimbledon för ett par år sedan. Därefter har gräsresultaten uteblivit. Han har varit iskall på gräs i många år och inför Wimbledon har han åkt på torsk i raka set i två matcher på rad och fick även vissa problem med Taberner i första omgången.

Det lär bli ett och annat tiebreak. Både spelarna servar bra. Men när bollen är i spel ska Rijthoven vara klart bättre än Opelka. Det borde fälla avgöradet om inte amerikanen servar på sin absoluta högstanivå idag. Då blir det jämnt och tufft.

Tycker vi får bra odds hos LuckySport här.

This is the stats tab
This is the post tip