SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Dags för deltävling 2. Svårt att smälta gårdagens sjuka utdelning. Kommer väl inte mäta mig med den idag kanske men jag har en ny tanke.

Artem Laguta. Ja. Ryssen som fullständigt öste in kosing i plånboken igår ska återigen få vårt förtroende. Oddsen är såklart lägre efter gårdagens slakt men tycker oddset återigen är aningen högt efter vad vi såg igår.

Banan är ju snabb. Artem Laguta är snabb. Går liksom hand i hand.

Spelet? Vinnare Deltävling 2: Artem Laguta @ 4,33 3u bet365

Under fredagen avgjorde deltävling 1 av 8 i Wroclaw. Samma bana körs återigen under lördagskvällen. Artem Laguta körde in totalt 20p av 21. Vann alla heat förutom sista heatet i grundomgången där han kom tvåa bakom Janowski. Från ”uselt” spår. Igår gick det att vinna från vilket spår som helst men det visade sig att spår 3 (vit bana) var bäst där Laguta vann både semifinal och final.

Att han ska nå semifinal är rätt så glasklart. Ska vara omöjligt med nya förändringar inom ett dygn. Jag skulle se honom som en klar favorit på finalplats. Med tanke på den fat han visade under fredagen där han vann heaten med 20-30 meter så ska han såklart vara favorit till segern återigen. En bana som passar honom oerhört bra och som vi nämnde i gårdagens rek så körde han ruggigt bra här även i ligan.

4,33. Nja. Kan inte se honom ha det oddset i en final vilket han bör gå till återigen. Den kvickheten var enorm igår vilket gör att vi återigen spelar honom till ett högt odds.

Eventuella livespel tas på twitter. Tejpen går upp 19:00!

This is the stats tab
This is the post tip