Väljer att kliva in på ett kort långtidsspel i SEC 2020. Varför det är kort är för att EM-serien avgörs under juli månad.

Spelet: Robert Lambert att vinna totala EM 2020 @ 6,50 4u bet365

EM-tabellen efter två omgångar:

1. Leon Madsen 26p
2. Robert Lambert 24p
3. Nicki Pedersen 24p
4. Mikkel Michelsen 23p

Som ni ser är det en jämn tabell efter två omgångar. Enligt tabellen är det 4 förare som har chansen på titeln men i mina ögon är det bara två. Leon Madsen och Robert Lambert.

Vad är det som kan tala för Robert Lambert?

Omgång 4 körs i Rybnik, vilket är Robert Lamberts hemmabana i polska ligan. Där har han levererat mest poäng i laget då han utan problem kommer över tvåsiffrigt.

Finalomgången körs i Torun där Lambert i premiäromgången tog mest poäng totalt men kom två i själva finalheatet, efter Leon Madsen. Alltså samma bana.

Mikkel Michelsen ser jag inte som ett hot sett över de tre omgångarna som är kvar. Har inte sett lika snabb ut som Madsen och Lambert vilket bör rinna ut i att han ska tappa i den totala tabellen.

Oddset 6,50 gillar jag skarpt och ser ett högt värde här. Svenska Spel ligger till exempel på 2,75. Enorm oddsskillnad. Detta ska stå mellan Leon Madsen och Robert Lambert. Hade inte Lambert till exempel tagit en otippad 0-poängare i sista heatet förra tävlingen så hade han haft ledningen i den totala tabellen. Så små marginaler är det.

Sista deltävlingen är den 29:e juli. Med andra ord ett kort långtidsspel som kan ge en mycket fin utdelning. 4u är spelat till 6,50. Vi håller tummarna.

This is the stats tab
This is the post tip