ÄNTLIGEN!

Speedway Grand Prix drar igång igen. En udda säsong såklart där större delen av årets mästerskapstävlingar kommer att köras i Polen. Man kommer att köra två deltävlingar under ett dygn under olika veckor.

Vi siktar in oss på deltävling 1 i Wroclaw som körs under fredagskvällen. Deltävling 2 körs på lördag, det också i Wroclaw.


Jag har siktat in mig på en förare som jag kommer spela lite extra på. Både som vinnare av deltävlingen men också hela VM-serien.

Vinnare Speedway Grand Prix: Artem Laguta @ 9,00 4u bet365

Vinnare Deltävling 1: Artem Laguta @ 9,00 2u bet365

Artem Laguta har dominerat stora delar av säsongen. Ryssen har haft ganska stor lekstuga i den polska ligan. En anledning till att lägga detta spel. Ryssen har visat en enorm fart och visar grym speedway.

I bortamatchen mot Wroclaw blev det nästan full pott. Att Laguta når semifinal är en självklarhet och väl där ska han ha stor chans på en finalplats.

Konkurrensen är såklart tuff. Zmarzlik och Sajfutdinov ser jag som stora hot. Skulle även höja ett varningens finger för Vaculik som visat grym form senaste tiden även om kanske inte sista matchen gick väl. Dessförinnan har han en drös med matcher där han tagit maxpoäng.

Därav hittar jag ett till spel:

Vinnare Speedway Grand Prix: Martin Vaculik @ 19,00 1u bet365.
This is the stats tab
This is the post tip