Lördagens bästa spel, hittar vi det i norra Gävle?

Efter en svag inledning på säsongen så har Hille nu fått upp farten rejält. Man förlorade säsongens två första matcher och sedan dess är man obesegrade.

Dessa två lag möttes i sista matchen innan sommaruppehållet. Selånger hade fram till dess inte tappat en enda poäng på tio spelade matcher. Ett skadeskjutet Hille (sex ordinarie spelade saknades!!!) åkte då upp till Selånger och vann enkelt med 1-4, då spelade man dessutom med en man mindre i över en halvtimme.

Efter förra helgens "träningsläger" så lär humöret vara på topp i Hille, dessutom brukar man oftast göra en av säsongens bästa matcher direkt efter detta.

Hille saknar till morgondagens match endast sin lagkapten (avstängd), men man har bra ersättare för honom. I övrigt har man bästa möjliga lag. Hemma på Hille IP är man också väldigt svårslagna. Anledninden till att man inte ser Hille ännu högre upp i tabellen är att man har svårt att knyta ihop matcherna mot på pappret sämre lag. När man nu möter serieledarna på hemmaplan och får kontra med full fart längs kanterna så har jag svårt att se att målen inte kommer trilla in.

2.20 är alldeles för bra för att stå över, slutresultatet skrivs till 3-1 alternativt 4-1.

This is the stats tab
This is the post tip