bet365 livestreamar 250 matcher från Australian Open.

Så länge det inte är något fel på Radek Stepanek slår han Viktor Troicki, rätt enkelt dessutom. Inte nog med att serben generellt är en överskattad spelare. Han är extremt formsvag också.

Troicki avslutade 2012 med att förlora mot Jaziri, Benneteau, Dimitrov och inledde 2013 med en tre-settare mot Phau och förlust mot Lacko. Serben gjorde en bra säsong 2010 men sedan dess har han bara tagit sig långt i ett fåtal turneringar tack vare lätt lottning.

Stepanek är ju hardcourt personifierad. Ju Snabbare desto bättre. Nu är visserligen inte banorna under Australian Open jättesnabba vilket säkert är en bidragande anledning till att vi får över två gånger såsen på tjecken. Han leder inbördes med 4-3 mot Troicki och när man är 34 år gammal spelar man först och främst tennis för de stora mästerskapen. Det var en bakomliggande grund till att han drog sig ur ATP Sydney. Enligt uppgifter hade veteranen problem med rinnande ögon, men har varit i full träning i över en vecka.

Troicki är fullständigt opålitlig och jag skulle aldrig i mitt liv spela på honom i den här turneringen. Vill man spela safe kan över 3,5 set vara något i den här matchen. Är man ute efter värde är det Stepanek man ska hålla ögonen på.

+3,5 games finns till 1,83 hos bet365 . Stepanek lär absolut ta minst ett set och spelet borde sitta säkert vid en eventuell fem-settare.

Spelar även Stepanek rakt av till låg insats.

This is the stats tab
This is the post tip