Bara en idiot kan väl egentligen gå emot Leicester med den form laget befinner sig i just nu. Men det blir man ju kallad för var och varannan dag så det är väl lika bra att göra skäl för namnet.

Fyra raka segrar på hemmalaget i skrivande stund.
Och inte med vilken målskillnad som helst. 13-1 och ett nyförvärv i Chris Woods som för dagen gör mål på precis allt.
Men efter en bra tid resultatmässigt så brukar det som bekant alltid komma ett bakslag någon gång, och frågan är om det inte är dags nu.

Leicester saknar fortfarande sina ordinarie mittbackar, St Ledger och Whitbread. Visst, det går att slå jumbon borta enkelt, eller Huddersfield också för den delen när dessa saknas, men när man ställs mot tuffare motstånd så blir det såklart mer kännbart.
Och något som kanske är ännu tuffare är att halva laget legat förkylda i veckan och Nigel Pearson vet i nuläget inte alls vilka han kommer att kunna starta med.
Hur som haver, inte de absolut bästa förutsättningarna, om vi ska vara helt ärliga.

Middlesbrough föll i sin tur oförtjänt senast hemma mot Watford, vilket dock inte är något att skämmas över då Watford faktiskt är rätt bra.
Boro har under en längre tid också dragits med en del skadebekymmer. Men man börjar nu få tillbaka en del gubbar och till kvällens match ser det bättre ut än på länge.
Bland annat är båda försvararna Halliday och Woodgate tillbaka tidigare än väntat och förväntas kunna spela.
Miller och McEachran utgick senast, men båda skall kunna spela. Plus!
Friska och krya är också lagets två pålitliga målskyttar i Jutkiewicz och McDonald, och det är väl kanske det som betyder allra mest nu när Leicester mittlås fortfarande gestaltas av två som i normala fall inte ska husera där.
Har man inte ställts på prov de senaste veckorna, ja då är det definitivt dags nu.

För, det är också lätt att glömma när man ser Leicester som stora hemmafavoriter här. Lagen står på samma poäng. 47 vardera. Boro är alltså inget dussingäng.
Och nu med lite förkylningar i hemmalaget och så så ... ja, visst tusan måste man tro att bortalaget kan lösa minst en pinne till 2,15.

This is the stats tab
This is the post tip