Speltips: Ferrer - Almagro över 3,5 set@1,83 3-1 i set @3,5

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-01-22 09:30
Land: Australien
Liga: Australian Open
Odds: olika
Tips:
Rekade igår men la inte upp här, skrev bara på planket, men igår satt alla spel och dom kändes riktigt heta innan också, kommer även spela en hel del ikväll men kommer inte spela riktigt lika hårt som igår men har bra form nu så rygga om ni vill.

Djokovic - Berdych över 3,5 set@1,72 3-1@3,50

Här kan det bli en riktigt fin match att kolla på med långa dueller och fina winners. Djokovic var riktigt nära att åka ut i förra omgången men som vanligt på något konstigt sett så räddar han upp sitiuationen och vänder o vinner. Tyvärr så missade jag den matchen men Jonsson säger att han tog sig för ryggen o verkade ha ont och om wawrinka kan pressa honom till 5 set så ska ju Berdych orka med o slita hem ett set iaf tycker man, Tror även på 3-1 så blir en liten peng på det också


Ferrer - Almagro över 3,5 set@1,83 3-1 i set @3,50

Helspanskt möte! Inte alls så vanligt i AO så här långt fram då de spanska spelarna brukar va bättre på gruset men de har blivit bättre på hc och är inte lika beroende av underlaget längre. De här två herrarna har visat på riktigt bra spel och varit stabila hela turneringen. De har mötts hela 12 ggr och hör och häpna Ferrer har vunnit samtliga!!! Även att några möten har varit riktigt jämna så har Ferrer varit starkare i samtliga, här är ju Ferrer såklart storfavorit iaf om man ser till oddset, men jag tycker att Almagro har blivit bra mkt bättre på slutet och blivit mer säker och stabil i spelet och även bättrar på serven. Så här spelar jag samma spel som i djokmatchen, Almagro borde kunna slita hem minst 1 set och här tror jag också på 3-1.

Na Li - A. Radwanska 2@1,53 0-2@2,37

Här har vi ett riktigt intressant möte, två spelare som gått rent i samtliga matcher, inte en set förlust för båda spelarna. Enligt mig så är det inget konstigt att dom har gjort det men jag tycker att Na Li inte har mött ngn speciellt bra spelare hon har gjort vad hon ska. Medans Radwanska piskade ut Ivanovic i raka set i förra omgången och har imponerat spelmässigt. Dessa 2 spelare möttes också i förturneringen i Sydney där Radwanska vann med 2-0. tror även här Radwanska vinner matchen frågan är om hon tappar set eller inte, tror jag spelar Radwanska 2-0 i en singel och sedan rak seger i en dubbel med något annat!

OBS!!!! DAMTENNIS SPELAR JAG INTE HÖGA INSATSER PÅ MED TANKE PÅ VAD DE ÄR KAPABLA TILL....

  Ferrer - Almagro över 3,5 set@1,83 3-1 i set @3,5
Spela på Speltips Ferrer - Almagro över 3,5 set@1,83 3-1 i set @3,5
Krojje - 21 Januari 2013 - 19:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Frankrike U21 - Spanien U21
Fotboll - Vänskapsmatch - BLGM
1.76

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming