Speltips Australian Open Tennis 2022

Speltips Australian Open Tennis 2022

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Gratis speltips på Australian Open i tennis

Australian Open i tennis är en av fyra Grand Slam-turneringar som spelas varje år och det här är en av de absolut största turneringarna som går att vinna för en tennis-spelare. Denna Grand Slam kallas för Australiska Mästerskapen på svenska och våra svenska aktiva har firat stora framgångar här genom åren. Turneringen spelas i Melbourne varje år och äger normalt rum under de två sista veckorna i januari. Underlaget är hard vilket innebär att det brukar vara långa men snabba bolldueller och väldigt fint spel. Våra skribenter och rekare tar det här mästerskapet på största allvar och har full koll på spelarna och den senaste informationen. Vi erbjuder massor av rekar och våra speltips på Australian Open är dessutom helt gratis för alla våra läsare. 

Australian Open speltips och rekar

Det finns otroligt mycket att ha koll på för de skribenter och proffs-tippare som har som jobb och intresse att analysera tennis. Att ha koll på spelarnas dagsstatus och form är extremt viktigt. Inbördes möten är något som också är viktigt och såklart på vilket underlag de trivs bäst på. En annan sak som är extra viktig under den här turneringen är hur väl de aktiva tål värmen. Australiska mästerskapen är ett extremt tufft event med långa femsetare i en hetta som många aktiva inte är vana vid. Det gäller därför att ha stenkoll på vilka spelare som tål det här och hur det har gått för dem tidigare i värmen. Våra rekare som skriver speltips på Australian Open har full koll på det här.

Speltips på tennis

Tennis är en fantastisk sport och den näst största betting-sporten sett till omsättning. Anledningen till det är att det är en perfekt sport för livebetting och liveodds. De långa matcherna i kombination med att det är turneringar året runt och varje vecka med många matcher gör tennis till en väldigt populär spel-sport. Sporten är uppdelad i flera olika nivåer med Grand Slams, Masters 1000 och vanliga och mindre turneringar på ATP-touren och WTA touren. Det finns även ännu lägre nivåer som Challengetouren och Futures. Oavsett vilken nivå som gäller så kan du som läsare vara säker på att vi erbjuder speltips på tennis året runt och under hela säsongen. Vi lämnar inget åt slumpen.