För tredje gången på väldigt kort tid drabbas Alex De Minaur och Daniil Medvedev samman. Denna gång i andra omgången av ATP Beijing. De tidigare två möten har vunnits en gång vardera av båda spelarna. Formen talar helt klart för Medvedev, som har rivstartat och sett riktigt bra ut på sitt favoritunderlag. Något som gör att han får mitt speltips i matchen.

I Masters i Toronto var De Minaur i toppslag. Då slog han Medvedev med siffrorna 7-6, 7-5, i en tuff och jämn batalj. Den formen har inte australiensaren visat upp därefter. I Kina kom han undan med blotta förskräckelsen mot Andy Murray. De Minaur vann det första setet men tappade det andra och log länge under i det tredje setet - som han till slut vann i tie-break.

Sist Medvedev ställdes mot De Minaur tog han revansch. Det var nyligen i US Open där siffrorna skrevs till 2-6, 6-4, 6-1, 6-2. I en Grand Slam turnering som han förlorade i finalen mot Novak Djokovic. Världstrean har tagit 5 titlar under säsongen och gör en bra säsong. Insatsen mot Tommy Paul var brutal, där Medvedev bara släppte ifrån sig tre games totalt. Wow!

Medvedev numret större?

Spelbolag har Medvedev som en rättvis favorit, som jag tror klarar av att slå De Minaur relativt enkelt. Precis som sist när spelarna möttes. I och med att De Minaur inte helt är i sin bästa form, medan Medvedev klart verkar vara det, bör detta sluta med en större typ av seger.

Mitt spel blir att Medvedev täcker handikapp linan på -4,5 games, till 2.00 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip