I ett helt öppet möte i ATP Hamburg möts Arthur Fils och Dusan Lajovic. Det är svårt att skilja spelarna åt, med tanke på att de har varit jämbördiga inledningsvis i turneringen. Därför blir mitt speltips att vi får se en hel del games i matchen.

19-åriga fransmannen har efter Wimbledon spelat i Gstaad, där det blev en förlust i två raka tiebreak mot Dominic Stricker. En jämn match för ATP Lyon vinnaren, som har visat sig vara stark på grus, även mot topp 50 spelare. I Hamburg har Fils slagit lucky-loosern Galan med 7-5, 7-5. En ny tuff drabbning väntar mot Lajovic.

Serben har inte varit sig lik sedan turneringsvinsten i Banja Luka. MEN! Vändningen mot landsmannen Kecmanovic, efter att ha tappat det första setet, visade indikationer på att Lajovic börjar närma sig toppformen. Det är fortfarande en bit kvar, vilket gör honom något sårbar. Fast även svårslagen i dessa typer av drabbningar.

En lång tillställning?

Nej, det är inget enkelt möte som väntar, åt något håll. I stället är chansen stor att vi får se en tuff batalj, där ytterst få saker blir avgörande i slutändan.

Mitt spel blir därför att det första inbördesmötet mellan Fils och Lajovic slutar över 21,5 games, till 1.75 i odds, hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip