I min bok spelas ett helt öppet möte i WTA Guangzhou då Anna Kalinskaya ställs mot hemmahoppet Lin Zhu. Båda var i farten i förra veckan och spelade i Osaka, där Kalinskaya tog sig till en kvartsfinal medan Zhu till självaste finalen - båda slagna av Ash Krueger. Då Kalinskaya känns fräschare faller mitt speltips på att hon gör detta till en jämn kamp.

Anna Kalinskaya var på gång under året men skadade sig i Rom, i maj månad. Efter ett uppehåll som varade tills US Open kom hon tillbaka stark. I Grand Slam turneringen besegrades Katerina Siniakova innan Sorana Cirstea blev för svår. I Osaka blev det två nya segrar innan utgång - så självförtroendet och spelet är tillbaka hos ryskan, som är rankad på plats 77 på touren.

Lin Zhu, som tog sin första titel i karriären i Hua Hin i år, har gjort en bra säsong. Rankad 31 i världen. Att ta sig till finalen i Japan visade prov på fin form. Däremot lär insatsen i Japan ha kostat en hel del energi. Det blev ett par långa tillställningar, speciellt i slutet i semin mot Xinyu Wang men även i titelmatchen mot Ash Krueger - som Zhu förlorade i raka set.

50-50 möte?

Med tanke på att Zhu har haft kortare vila och återhämtning bör en desto piggare Kalinskaya ha en minst lika stor chans till avancemang. Det är ytterst få saker som kan komma att fälla avgörandet i denna batalj.

Mitt spel blir att Kalinskaya vinner mötet, till 2.30 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip