Tar Andrey Rublev revansch för förlusten mot Cameron Norrie från Masters i Cincinnati när spelarna möts i ATP Beijing? Mycket talar för det då världssexan gör en lysande säsong, med två titlar hittills. Norrie har radat upp förluster och känns sårbar. Då kan segersiffrorna bli av större karaktär för Rublev, som får mitt förtroende och speltips i matchen.

Det blev ett lyckat US Open för Rublev, tills att han stötte på landsmannen Daniil Medvedev i kvartsfinalen. Därefter har Rublev spelat i Laver Cup och förlorat mot Taylor Fritz. Någon större vikt bör inte läggas på det mötet. När Rublev återvänder till ATP-touren är han pålitlig och har en förmåga att ta sig långt i 500-turneringar.

Norrie har egentligen haft en långvarig formsvacka som sträcker sig till Wimbledon. Därefter ställde han om snabbt till hard-court. Men utan större framgång. Tidiga exit blev det i Los Cabos, Toronto och Cincinnati innan US Open - där han föll offer i tre raka set mot Matteo Arnaldi. Sedan dess har det blivit nederlag mot Wawrinka, Humbert och Karatsev.

Rublev numret större?

Med tanke på att Rublev överlag gör en bra säsong är det svårt att se hur Norrie, med en formkurva som pekar neråt, ska kunna bjuda på kamp. I stället är det mer troligt att Rublev tar en planenlig seger.

Mitt spel blir att Rublev täcker den låga handikapp linan på -2,5 games, till 1.81 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip