Det väntas bli en parkpromenad för Alexander Zverev när han ställs mot Aleksandar Vukic, i ATP Masters i Rom. En spelare som världsfemman slog i deras enda möte förra säsongen i tre raka set i Australiska Öppna. Även denna gång är Zverev en mega favorit till seger. Här är mitt speltips i matchen - till dubbla pengar i odds.

Zverev gör en fin säsong med 22 segrar och 9 förluster. På grus har han gjort det bra tre år i rad och väntas även fortsätta med detta 2024. Högsta nivån är inte nådd ännu. I Monte Carlo, München och Madrid har insatserna varit blandade. Mot sämre rankade spelare har det blivit stora segrar. Men mot de bättre har det oftast slutat med nederlag.

Förutom att inte trivas helt på det röda underlaget är Vukic inne i en djup formsvacka. Förvisso lyckades han slå en spelare som har en ännu sämre form i form av Diego Schwartzman, i den första omgången. Innan det blev det tidiga förluster i Monte Carlo, både i kvalet mot Christopher O'Connell och i huvudturneringen samt Gael Monfils, då Vukic blev lucky-loosern. Därefter har det blivit exit direkt i tre raka turneringar - varav en Challenger sist mot Felipe Meligeni Alves med siffrorna 2-6, 3-6.

Zverev flera nummer större!

Här kommer Vukic få det riktigt tufft och behöva slå igenom en motståndare, som är oerhört svår att bryta ner. Zverev har alla vapen i världen för att göra detta till en kort fajt och gå segrandes ur duellen - utan krångel.

Jag spänner bågen lite extra och har en handikapp lina som ger en bra utdelning.

Mina pengar läggs på att Zverev täcker handikapp linan på -5,5 games, till 2.04 i odds, hos Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip