För andra gången i år ställs Alexander Zverev mot Grigor Dimitrov - denna gång i ATP Masters Cincinnati i USA. Zverev har 4-1 i inbördesmöten, där har krossade Dimitrov i tre raka set, tidigare i Franska Öppna. Spelbolag har Zverev som en knapp favorit, men i min bok ska han vara given. Därav mitt speltips på att han tar sig vidare från första omgången.

Efter att ha vunnit titeln i Hamburg, utan att ens ha tappat något sätt, inledde Zverev hard-court säsongen med en seger i Toronto. Griekspoor besegrades i raka set innan det blev en förlust mot Davidovich Fokina, som var i toppslag. Därefter har Zverev kunnat träna, ladda om batterierna och förbereda sig inför Cincinnati - en turnering han vann året 2021.

Dimitrov ställde upp i ATP Washington, som sin första turnering efter Wimbledon. Där hade han en gynnsam lottning och slapp spela kvartsfinal, då Ugo Humbert lämnade walk-over. I semin blev det exit mot Daniel Evans, i raka set. Något spel i Toronto blev det inte alls, där Dimitrov skulle ha mött Coric men drog sig ur på grund av en ryggskada.

Oklart status kring Dimitrov!

I och med att Dimitrov valde att stå över turneringen är inte fysiken helt hundra. Något som en utvilad Zverev bör ta vara på.

Mitt spel blir att Zverev vinner över Dimitrov, till 1.75 i odds, hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip