I kvartsfinalen i ATP Hamburg har hemmahoppet Alexander Zverev en gynnsam uppgift då Luca Van Assche står på andra sidan nätet. Spelbolag har helt riktigt Zverev som en given favorit till seger. Mitt speltips landar på att det blir en enklare affär.

Anledningen är att formen är sånär toppformen. Med en semifinal i Franska Öppna som säsongens största bedrift har Zverev visat att han är tillbaka på allvar. I Hamburg har han slagit Molcan och Marterer i raka set. Även om motståndet inte har hållit någon vidare nivå så har Zverev bjudit på ytterst lite misstag.

Van Assche, som blev utslagen av Francisco Cerundolo i Båstad stort, har redan haft två tuffa bataljer. Först mot Muller, som Van Assche ändå vann i raka set. Därefter mot Davidovich Fokina, där Van Assche vände ett setunderläge genom att vinna andra set tiebreak och därefter matchen. Men här väntar en helt annan typ av antagonist.

Parkpromenad för Zverev?

Då Zverev har visat prov på fantastisk form bör en tonåring som Van Assche besegras relativt enkelt. Handikapp linan, som är satt på -4,5 games i matchen, bör tysken, med hemmapubliken som stöd, klara av att passera.

Mitt spel blir att Zverev täcker handikapp linan på -4,5 games, till 1.91 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip