Pospisil kommer att bli för svår för Radu Albot, alltså att ställa om sig från semifinal i Metz till en ny turnering i Kina är förmodligen det svåraste du kan göra, lägg därtill att han bara har två dagar att acklimatisera sig, nej det kommer såklart inte att gå.

Förra året gjorde han samma resa, spelade tre matcher i St Petersburg och åkte ut direkt i Shenzhen mot Max Purcell som vid tidpunkten inte ens var topp 300. Jag kan inte heller hitta något tillfälle när han rest så här långt och spelat ny turnering bara inom ett par dagar och det kan jag säga är något som alla har problem med, särskilt i början.

Pospisil har å andra sidan varit en besvikelse senaste säsongerna, spåddes ju en lysande framtid men har stannat runt 100-streckeet på rankingen men han har en högre nivå i sig, det visade han inte minst genom att ta sig till kvarsfinal i Wimbledon för nått år sedan. Hur som helst, han är bra på snabba underlag, Pospisil.

Nu får inte Albot flytta matchen till på onsdag som man får göra om man når final veckan innan, utan matchen spelas nu på tisdag och hans förberedelser kommer vara fullständigt katastrofala. Plockar Pospisil till 1,67 hos Bethard och FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip