Tar ett rakt vinnarspel på Radu Albot mot Bernard Tomic.

Det finns ett par saker som man ska ha i åtanke här. Albot ställde ut skorna och semitankade mot Ruud förra veckan. Märkligt beteende och en smula oroväckande. Ställde ut skorna gjorde även Dustin Brown mot Tomic här om dagen. Tysken vägrade att ta emot Tomic serve och då vinner man inga matcher.

Så, egentligen två värdelösa spelare. Men jämför man dem så kan man konstatera att Albot är en bättre grusspelare än Tomic. Han har till och med vunnit ett par challengern på grus och det är bra mycket mer än vad Tomic någonsin kommer att uppnå på det här underlaget.

Han känns inte metalt stark nu heller, Tomic. Har varit sjukt strulig under våren där han till exempel gav upp efter första set mot Donald Young i Acapulco för att det var för varmt för att sedan spela dubbelturneringen tre timmar senare.

Nu är det ryggen som krånglar. Han lämnade WO mot Murray i Barcelona och ryggen har han ju haft problem med förut, det var den som jävlades när han failade i Australian Open.

Så, inga vackra resultat från någon av dem på sistone, men med tanke på att Albot är en bättre grusspelare och att Tomic strular så ska nog fan Moldavien vara ganska klar favorit här.

Jag tycker att 1,97 hos Unibet är ett fint odds och måste testas.

This is the stats tab
This is the post tip