OBS! Spelet ska läggas helst hos one ball bookies: Bwin , Expekt eller Ladbrokes. Spelet gäller då även om endast en poäng spelas i matchen. Även one set bookies funkar: Betfair , Betsafe , Betsson , Nordicbet och Unibet . Spelet gäller då om även om endast ett set spelas i matchen.

Första omgången av Franska Öppna där 89-rankade ukrainaren Aleksandr Dolgopolov möter 64-rankade argentinaren Carlos Berlocq. Marknaden öppnade med lika stor sannolikhet att båda vinner och har sedan dess sjunkit på Berlocq - vilket jag är helt enig om. Dock är jag övertygad om att marknaden kommer fortsätta att sjunka på Berlocq, då det fortfarande finns värde i det nuvarande 1.77 oddset.

Spelarna kommer till grand slam turneringen med olika förutsättningar. Dolgopolov har efter turneringsvinsten i Buenos Aires, på grus, inte alls fått spelet att stämma. Han har endast en vinst på de senaste sex matcher och är totalt ur form. Anledningen till formsvackan har varit en skadedrabbad vinter och vår där han bland annat fick ge upp mot Pablo Carreno Busta i Rio de Janeiro och även Philipp Kohlschreiber några veckor senare i Indian Wells och Malek Jaziri veckan efter i Miami. Efter dessa uppgivna matcher har inte Dolgopolov kastat in handduken, men å andra sidan så har det märkts att han sliter fysiskt, verkar ha lite ont överallt och är hämmad från att ge hundra procent.

På andra sidan nät står en spelare som har hittat en bra form på grus, som dels sträcker sig från januari månad i år och dels i princip nästan enbart har förlorat mot toppspelare. Att åka ut mot Tsonga och Berdych på grus är inte fy skam, i synnerhet med tanke på att Berlocq dessutom har lyckats ta set i vissa av matcherna. Om vi tar och kikar på Berlocqs senaste sex matcher så han har fyra vinster totalt. Han är en utpräglad grusspecialist, även om det har börjat gå bra för honom på andra underlag också. Här ska han bara vara en större favorit än vad marknaden föreslår oavsett. Jag är säker på att den goda formen håller i sig och att han vinner matchen, antingen genom att Dolgopolov bryter pga tidigare känningar eller att Berlocq spelar ut honom.

Med tanke på Dolgopolovs skadebekymmer och andra fysiska hinder så ser jag inte hur han ska kunna utmana en spelare som Berlocq, som har hittat formen. I mitt tycke ska ett sådant möte vinnas av Berlocq två gånger av tre så jag lägger ett spel hos one ball bookien Bwin - till 1.77 i odds.

This is the stats tab
This is the post tip