Jag gillar oddset på Nick Kyrgios mot Kevin Anderson. Tror han vinner denna rätt komfortabelt, även om Kevin spelat upp sig en smula senaste månaden så, nja, Kyrgios ska bara vara för bra för honom. Nick kan säkert bli tiltad och stressad om Anderson servar förjävla bra, men vet inte riktigt om man kan utgå från det.

Jättefin match av Kyrgios i öppningsrundan där han slog en väl kämpande Kohlschreiber. Tycker att han borde vara lite bättre på grus än vad han är, Kyrgios. Tror det mesta handlar om ovana, så ju fler matcher han får på grus, desto bättre för honom. Servade förresten förjävla bra i första omgången, Kyrgios, så han blir garanterat ruskigt svårbreakad.
Kevin Anderson tvingades till två tiebreak mot oduglige grusspelaren Malek Jaziri i första omgången. Vann visserligen bara 3 av 14 breakbollar, så siffrorna kunde mycket väl varit större. Men oavsett, folk verkar övervärdera Kevins resultat här på slutet, han har spelat jämn och slagit ett gäng stora namn. Men det är inte så konstigt, Gasquet hade gjort comeback veckan innan, David Ferrer är slut som artist och var vid tillfället megaformsvag, Nishikori även han formsvag och hade nog tankarna på RG istället för Geneve. Så jag tycker att det finns rimliga förklaringar till ovannämnda skalper. Och man ska veta att Kyrgios i en Grand Slam är något annat.

Kyrgios -3,5 games till 1,91 finns hos Nordicbet , går att spela till lägre odds också.

This is the stats tab
This is the post tip