Är allt annat än övertygad om att Kevin Anderson bollar gris med spanska stjärnskottet Jaume Munar. Han är ju stöpt i sann Nadal-stil. Tränar ständigt med Nadal och har gått på hans akademi och så vidare. Man kan väl lätt säga att han har fått bra förutsättningar att lyckas.

Många, inklusive mig själv, har varit lite skeptisk till Munars hardcourtspel men efter juniorslutspelet, där han slog Tiafoe och pressade Tsitsipas, Hukacz och De Minaru till fem set så fick man se annan sida. Han hamnar fortfarande lite långt bak i banan emellanåt, men det är tydligt att det finns ett bra offensivt spel där som han kan bygga på.

Helt rätt av honom att välja den här turneringen också (Pune) som är den långsammaste av hardcourtturneringarna som spelas just nu. Kevin Anderson kommer fortfarande få väldigt mycket på sin serve men när bollen är i spel kommer det vara jämnt.

Det är inte jättevanligt att Anderson kör över sina motståndare heller, sedan Wimbledon har han bara vunnit sex av 29 matcher med fem games marginal eller mer. Det är inte särskilt mycket för en topp 10-spelare. Såg dessutom lite rostig ut mot Laslo Djere i öppninsmatchen i Pune som slutade med två tiebreak. Då ska man veta att Munar skulle vara favorit om han mötte Djere på hardcourt.

Tar +4,5 games till 1,72 hos Bethard eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip