Skickar in ett gäng polletter på Kevin Anderson +4,5 mot Kei Nishikori. Han har i regel rätt svårt mot servekanonerna, japanen, och det är egentligen inte så konstigt. Han spelar ut dem från baslinjen, en efter en, men det spelar mindre roll i sånna här sammanhang. Anderson kommer göra allt för att bomba in ess och sedan vara hyperaggro på Nishikoris andraservar. 3-1 i matcher visserligen för Nishikori, men det är alltid jämnt och Nishikori har aldrig täckt 4.5-linan mot Anderson.

Nu är ju visserligen Kevin inte helt återständ efter skadefrånvaro...eller? Jag börjar tro att han är väldigt nära den nivån han egentligen ska hålla. Väldigt tight förlust mot Steve Johnson i Indian Wells och dessutom har han städat undan en serie dussinspelare som han bara ska slå.

Under hela förra säsongen torskade han bara fem matcher med fem games eller mer, inte särskilt många med andra ord. Och dessutom var flera av dem rätt väntade, alltså i sammanhang då han spelat dåligt.

Nishikori åkte på en chockförlust mot Jack Sock förra veckan. Han såg verkligen inte fräsch ut och vann bara fem poäng på Socks andraservar. Fem poäng över tre set, det är rekorddåligt. Men Nishikoris kropp är ju extremt känslig också.

Men i slutändan handlar väl det här spelet bara om spelstyrka mellan dem. Kevin har så pass bra serve att han inte ska bli dubbelbreakad i någon set mot någon spelare. Tror nog att han täcker den här linan utan större bekymmer.

Finns till 1,63 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip