Form slår klass…

Igor Andreev har åter hittat formen och jag hoppas nu att han kommer upp till den kapacitet som han besitter och då speciellt på gruset. Han har i kvalet till huvudturneringen slagit ut Sweeting och Nieminen i två raka set och igår Riba i två raka vilket är en antydan till att det nu klart att ta sig an bättre spelare och visa upp det ryska artilleriet. Enligt källor har han varit riktigt på tårna och spelat mycket bra.

Gasquet har inte levt upp till sin förmåga i de sista matcherna där jag inte tyckt att spelet har stämt helt hundra. Slog Montanes i söndags, men det säger inte mycket då han är helt off för tillfället. Han har dock en god chans att plocka en del poäng på rankingen här då han ifjol inte ställde upp utan valde Bordeaux istället (där han segrade). Dock har jag en liten feeling av att han längtar till sin favoritturnering i Nice nästa vecka där han är titelförsvarare.

Matchupen blir en tuff fight mellan två grusspelare där Gasquet skall vara favorit med tanke på kapacitet, men det Andreev visat i starten av turneringen gör att Ladbrokes 3 ggr pengarna är något jag skulle spela alla dagar i veckan.

H2H står 4-4 med senaste seger för Gasquet på Barcelonas röda ifjol…dags för revansch nu!

This is the stats tab
This is the post tip