Kommer prova en slant på USA borta mot Australien i Davis Cup. Känns som att Australien mer eller mindre bara har Nick Kyrgios som måste storspela för att det ska gå vägen. På andra sidan har vi Jack Sock som är minst lika formstark som Nick och det skiljer nog väldigt lite mellan dem. Hemmaplan gynnar väl Kyrgios en smula, men han kommer inte vara megafavorit här, så pass stabil är han inte.

Tror att Australien hade valt gräs istället för hardcourt om Tomic varit med i laget, nu är han återigen utanför och då antar jag att man tror att Thompson har störst chans att nypa en match på hardcourt i Melbourne Park...det tror jag dock inte. Sock och Isner (eller varför inte Querrey som varit sjukt bra senaste månaden) kommer inte förlora mot Thompson och i dubbeln lär det bli Isner/Querrey mot Peers/Groth och då ska man veta att den sistnämnda varit borta ett rätt bra tag från tennisen.

Så, resonemanget blir väl ungefär så här: Isner och Sock är båda högst kapala att slå Kyrgios medan jag känner mig rätt säker på att en formsvag Thompson kammar noll. Isner har 2-1 i matcher mot Kyrgios och Querrey vann deras senaste möte för bara några veckor sedan. Känns som att det inte spelar något större roll vem som spelar av dem, båda kommer att ha chansen.

Så, återigen, Sock och Isner kommer vara underdogs, men Thompson kommer att vara större underdog i sina matcher, plus att USA förmodligen är knappa favoriter i dubbeln med tanke på hur lite Groth spelat i år.

I alla fall så tycker jag att 1,88 på USA hos Nordicbet är för bra.

This is the stats tab
This is the post tip