Två formsvaga herrar, som ligger precis utanför topp 100 på rankningen, inleder huvudturneringen i ATP Montpellier då Benjamin Bonzi ställs mot Michael Mmoh. Detta blir spelarnas första möte någonsin, där spelbolagen har hemmahoppet Bonzi som en favorit till seger. Mitt speltips landar också på att fransmannen går segrandes ur duellen.

För även om segrar har uteblivit så har spelet sett allt bättre ut för Bonzi. Efter en rak förluster bjöd han på bra motstånd och tog ett set mot Musetti i Australiska Öppna - innan italienaren blev för svår. Därefter torskade Bonzi även mot Adrian Andreev, men även där tog han ett set i matchen. Med hemmapubliken i ryggen bör Bonzi återigen hitta tillbaka till vinnarspåret.

För amerikanen blev det inte ens något spel i Grand Slam turneringen. Redan i första omgången av kvalet åkte Mmoh ut i raka set mot Felipe Meligeni Alves. Likaså blev det en enkel förlust i Quimper Challenger mot Pierre-Hugues Herbert med 3-6, 2-6. Nej, formen är iskall hos Mmoh som hade alla möjliga problem ute på planen - främst med grundslagen och alla unforced errors.

Bonzi drar det längsta strået?

Även om vinnaroddset på Bonzi har sjunkit en aning sedan start finns det fortfarande ett värde i honom. Bonzi ska ses som en solklar favorit till avancemang då spelat har sett allt bättre ut - till skillnad från motståndaren som är helt under isen. Här har Bonzi en gyllene chans att bryta sin negativa svit med förluster och borde ta tillfället i akt.

Mitt spel blir att Bonzi vinner matchen, till 1.65 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip