Tycker att det finns ett par bra spel i Shanghai. Värdet ligger på Basilashvili och Rublev idag, men jag väljer att ta det lite högre priset.

Det är egentligen ganska simpelt. Thiem har spelat bra på sistone men underlaget i Shanghai är snabbre än i Peking och den inledande matchen mot Carreno-Busta var inte megaövertygande. Faktum är att PCB hade tre breakbollar i första set, och då ska man veta att Carreno Busta egentligen har en spelstil som ska passa Thiem. Bollen kommer alltid tillbaka i samma tempo och Thiem kan enkelt förbereda sig på sina slag.

Skrälläge idag dock. Basilashvili är, vad man brukar kalla, en lose cannon. Det vill säga att han på en bra dag kan hota precis vem som helst, och man vet sällan när den dagen kommer. Därför tycker jag att över 4 ggr pengarna är ett kanonspel här. Väger man dessutom in att Thiem spelade fem matcher förra veckan i tuffa förhållanden så... skulle nog inte lasta frugan på honom idag, om man säger så.

Tycker alltså att Thiem är för nedspelad här, men samtidigt känns inte handikappspelet på Basilashvili särskilt bra, han har en förmåga att tanka iväg set – så även om det blir en jämn match i slutändan kan handikappet vara i fara.

Bethard , SpeedyBet & FastBet ger oss 4,20, det synar vi.

This is the stats tab
This is the post tip