Provar en slant till på Basilashvili (kredd om jag lyckas stava hans namn korrekt utan att dubbelkolla). Raka spelet till 2,10 hos bet365 får gälla. Tycker nämligen att han ska vara favorit här.

Inte nog med att han är i väldigt fin form. Motståndaren, Viktor Troicki, är en spelare som han ska kunna slå igenom om så krävs. Troicki kan stå och hålla i bollen fint och bygger sitt spel mycket kring att motståndaren ska missa. Har Basilashvili en ADHD-dag, då vinner serben, men spelar han lika fint som senaste veckorna så får Troicki stora problem. Viktor har förresten inte en helt olik spelstil som Gilles Simon (fast något sämre) samma Simon som Basilashvili slog med 3-1 i första omgången.

Vann sin öppningsmatch i raka set förresten, Troicki, 7-6,6-4,6-0. Vad som är uppseendeväckande är att Donskoy bommade 20 av 21 breakbollar. Så matchen var egentligen helt jämn. Då ska man veta att ryssen stog i över 4,20 pre.
Det ska i normala fall skilja mycket lite mellan dem och nu när Basiliashvili visar fin form så, han ska ha bättre chanser än de 2,10 som erbjuds. Så är det.

This is the stats tab
This is the post tip