Två spelare som verkligen börjar komma upp i åldern drabbas samman i ATP Marseille då publikfavoriten Richard Gasquet ställs mot Roberto Bautista-Agut. Två gentemän på och utanför banan, som är närmare 40 är 30 i åldern och precis utanför topp 100 rankningen. Spelbolagen har gått ut med spanjoren som en för stor favorit - med tanke på att Gasquet kommer att ge allt här. Mitt speltips är att Gasquet bjuder upp på kamp.

Det har inte varit någon drömöppning av säsongen för Bautista-Agut. Efter segrarna över Marozsan och Cerundolo har det blivit tre raka förluster mot Ofner i Hong Kong, Carballes Baena i Auckland och Shelton i Australiska Öppna - samtliga i raka set. Insatserna har för det mesta varit okej, sett till hans nivå. Stundtals har det också sett uselt ut. Formen är helt enkelt inte på plats.

Även Gasquet inledde året fint innan en del förluster på löpande band. Men dessa har också kommit mot riktigt lovande storstjärnor, som Arthur Fils och Carlos Alcaraz. Sist gjorde Gasquet en riktigt bra prestation i Montpellier, även om det blev ett nederlag med siffrorna 6-7, 5-7 mot Pablo Llamas Ruiz. Gasquet borde ha fått en bättre utdelning - något som kan komma här.

Ingen favorit att hålla i handen!

Det är svårt att förstå varför spelbolagen ser Bautista-Agut som en så pass given favorit till seger. Eftersom Bautista-Agut är en bit ifrån toppformen så har hemmahoppet en relativt bra chans till att ta sig vidare från första omgången. I vilket fall ska Gasquet, med ett starkt hemmastöd, ha goda möjligheter till att knipa ett set i mötet.

Mitt spel blir att Gasquet vinner minst ett set i matchen, till 1.75 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip