Grästennis i Holland där det går ruskigt snabbt. Förmodligen den turnering på hela touren med lägst studs och den är inte konstigt att storservarna söker sig hit. Många av dem har en duglig slice som blir svårhanterlig på det här underlaget och servarna blir extra svårreturnerade.

Just därför gillar jag Marius Copil till 2,20 hos FastBet mot Aljaz Bedene. Nu ska egentligen Bedene vara den bättre spelaren med Copil gynnas väldigt mycket av underlaget och är ju en beprövad grässpelare. Copil har en av tourens tyngsta servar och är expert på att ta bollen lågt.

Och med tanke på att de spelade väldigt jämnt för ett par månader sedan på grus så känns det logiskt att Copil drar längsta strået när förutsättningarna passar honom bättre.

Egentligen kan man säga att Bedene inte gjort några som helst resultat på snabba underlag på över ett år. Han fick en uppsving på grus och man kan väl utan tvekan säga att hans spelsätt är mer anpassat till just grus. Och som sagt, Copil är en duktig grässpelare och har gjort, med sina mått mätt, en klart godkänd grussäsong.

Even odds, kanske Copil som liten favorit, det är min bedömning och därför skickar jag in polletterna till 2,20 hos FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip