Från Indian Wells till Miami. Kval till huvudturneringen står på schemat & det är Alijaz Bedene som tar sig an ynglingen Omar Jasika. Två spelare som kommer in i kvalrundan med hygglig form, dock håller de hus i två helt olika divisioner.

Bedene kommer in i kvalrundan med ett minst sagt gott självförtroende. Han vann nyligen den stenhårda Challenger turneringen i Irving & besegrade spelare som Ram, Baghdatis & Smyczek. Han har under året klättrat upp på rankingen avsevärt mycket & har besegrat riktiga kvalitetsspelare under året. Vi pratar om Bautista Agut, Feliciano Lopez, Garcia Lopez & Lukas Lacko för att nämna några. Snacka om hyggliga spelare.

Omar Jasika skall verkligen inte underskattas men skall verkligen inte ha någonting att säga om i denna match. Han har endast spelat Challenger-turneringar under året & har inte mött någon spelare av Bedenes kaliber. Inte nog med det, så är Jasika extremt orutinerad när vi pratar om ATP Masters 1000 turneringar. Från att möta spelare i Challengertouren som är rankade 200-400 så skall han nu ta sig an en top 100 spelare.

Att bet365 erbjuder 1,83 på Bedene att vinna med 2-0 i set förblir en gåta, men det är bara att tacka & ta emot. Invsterar 7/10 units.

// Tennistipset

This is the stats tab
This is the post tip