bet365 livestreamar matchen.

Är det någon gång man ska spela på Tomaz Bellucci så skulle jag vilja påstå att det är nu. Brassen har varit helt ur slag i nästan ett år, men har på hemmaplan spöat en mycket formstark Santiago Giraldo och dessutom före detta topp10-spelare Juan Monaco.

För ungefär två år sedan slog Bellucci bokstavligen skiten ur Ferrer i Monte-Carlo. Det kan vara den enskilt bästa match jag sett en spelare utanför topp50 göra. Ferrer gjorde en bra match, men Bellucci var fenominal. Slickade linjerna och satte winners från hela banan.

Riktigt så bra har han inte varit hittills i turneringen men med hemmafansen i ryggen och minitiösa förberedelser kan detta bli jämnare än vad oddsen antyder.
Ferrer kom till Rio dagen innan matchen mot Chardy. Det hårda spelschemat såg ut att ta ut sin rätt mot Delbonis men spanjoren lyckades kämpa ner framtidslöftet i andra set.

Ferrer har spelat sju matcher plus resa på 10 dagar. Nu är han visserligen ett fysiskt praktfenomen, men just att ladda om för varje match måste vara tufft.

Jag tror att Bellucci hänger med bra idag och spelar över 19,5 games till 1,70.

This is the stats tab
This is the post tip