Det här kan absolut bli problem för Stefanos Tsitsipas. Han har varit lite rostig senaste tiden, greken, och kan uppträda rätt valpigt emellanåt och är han inte på topp idag, då kommer inomhusspecialisten Ricardas Berankis att äta upp hela armen.

Sen har vi allt det här klassiska som talar till Berankis fördel. Han gjorde en jättefin match i första omgången mot Maximilian Marterer som har en ungefär lika aggressiv spelstil som Tsitipas – om än på en lägre nivå.

Det känns nästan som att han alltid underskattas på inomhusbanor. Man vet att han är ruskigt bra på underlag med låg studs, men ändå vågar inte marknaden riktigt tro på honom. Han har en final från ATP Moskva från förra året samt en titel och ytterligare en final på challengertouren – allting på snabba inomhusbanor.

Tsitipas har, precis som många andra unga spelare, spelat väldigt mycket i år och det är nu under hösten som skrällarna kommer välla in. Visst, han har gjort ett par fina inomhusturneringar men i år är han 3-3 på underlaget vilket inkluderar tre vinster på challengertouren. Även om han inte är dålig inomhus så finns det spelare som typ Berankis som är väldigt inomhusspecialiserade.

Jag tror på en öppen match som går till tre set och spelar Berankis +3,5 games till 1,84 hos Betsson eller Nordicbet .




This is the stats tab
This is the post tip